The smart Trick of kırklareli prefabrik ev That Nobody is Discussing

Wiki Article

Aynı anda üretilip aynı anda sevk imkanı avantajları profesyonel ekibin kısa zamanda iki ayrı lüks villanın kurulumu tamamlamasına kadar devam ediyor. Prefabrik ikiz villa albenisiyle bakanları hayran bırakırken aynı zamanda dostluklar pekiştiriyor. İç mekanda ferah ortamıyla daima konforu yaşatıyor.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Prefabrik ev yapımının önemli bir maliyet kalemi olan temel ve zemin beton maliyeti, prefabrik ve betonarme evler arasında önemli farklılıklar göstermektedir.

Prefabrik villa tasarımdan yerinde kuruluma önemli avantajlara sahiptir. ÇAlright sayıda avantajının yanında dezavantajları yok denecek kadar kırklareli prefabrik ev azdır.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçok avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşgentlemanıza olanak tanır.

İsraf edilmeden tüm malzemeleriyle bant sisteminde üretim ve firma uzmanlarınca kurulum prefabrik ev fiyatlarına avantaj olarak yansır.

En fazla 3 kata kadar ev yapılabilme özelliği vardır. Edirne prefabrik ev için malzemelerin kullanışlı ve montajı kolaydır. kırklareli prefabrik ev Tıpkı prefabrik ev fiyatları beton yapılar gibi imar izni alınması gerekir. Elektrik ve su tesisatı döşenebilir. Regular beton yapılardan hiç bir farkı yoktur.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Prefabrik evinizin tekirdağ prefabrik firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Tek katlı ve iki katlı istenilen büyüklüklerde tasarlana bilen hazır ev yatay mimari konseptinin en excellent konut modelidir. Klasik tarzlarla modern-day mimari detaylarının çok iyi entegre edilebildiği tekirdağ prefabrik yapı modeli yatay mimari projelerin kısa sürede tamamlanmasına büyük katkı sağlıyor.

Prefabrik yapılar pek çOkay avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Report this wiki page